Post by farwacorepe on Feb 22, 2022 19:16:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gumslinger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gumslinger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מטבעות תקלות ▞▞▞
▞▞▞ Gumslinger 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה מדהים! הגרפיקה נהדרת, המשחק חלק, אבל הייתי מדרג 5 כוכבים אם תוסיף קצת יותר תוכן, ועדיף לשחק עם רובים מלבד האקדח מבלי ללכת למקצוען או לצפות בפרסומת. אבל בסך הכל, אני מאוד ממליץ! (נ.ב., אני חושב שזה יהיה מגניב לקבל אופציה כמו ארגז חול שבה היו לך כמה מהתותחים ההתחלתיים ו-A.I לא חמוש ואתה יכול לירות בהם לאימון וכדומה. אבל בכל זאת, הצוות הצליח מצוין!)
זה משחק נחמד. צריך להיות קל יותר להשיג את האקדחים.
הרגדול כשיריבים או השחקן מת זה די מצחיק כי אני משקר סמרטוט, ואני אוהב רובים חדשים במקום רק אקדח
המשחק הוא פנטסטי, למרבה הצער מאוד מפגר (לא יותר מכמה פריימים לשנייה לאחר זמן קצר שיחק, ואז נשאר כך ללא הגבלת זמן ובמהלך כל סשן משחק שלאחר מכן). הורד מחדש את המשחק פעמיים (מאבד התקדמות) והבעיה נמשכת. ישנה את הסקירה שלי ואמשיך לשחק בשמחה לאחר תיקון זה. פועל על פתק 9, להקשר.
Gumslinger Akció qef
בין הקפיצות/הברווזים מביאים אקראי לחלוטין, העובדה שאני יכול ליפול מהמפה עוד לפני שהמשחק מתחיל, וזיהוי הפגיעה הלא עקבי, המשחק הזה, במקרה הטוב, נמוך יותר ובמקרה הרע, שבור. יש גם לפחות 2 שגיאות כתיב ב-5 הדקות הראשונות של המשחק.
הדרך הטובה ביותר להפסיד כמה שעות שינה מלבד סקס!
Nom Cat આર્કેડ ubpo
מפות מסוימות נותנות יתרונות לא הוגנים עבורנו השחקנים מול הבוטים בטורניר. לדוגמה, מפה אחת לנו שהשחקן משריץ מאחורי סלע, בלי יכולת לירות. בעוד הבוט יכול לפגוע בצד שלנו בלי האקדח. כמו כן, הפרס האופציונלי ל-trick shot הוא רע והדבר של 1% מהשחקנים הוא שקר כי הפרס הוא גס. אפילו אח שלי יכול היה לעשות את זה.
זה ממש כיף לשחק במצב לא מקוון ומקוון, אני אוהב את המפות והסקינים
אוהב את זה. רק הלוואי שתוכן שניתן לביטול נעילה כמו עורות לנשק, דמויות חדשות והאנימציות חסרות תועלת של ירי ירי לא היו במחיר מופקע עד כדי גיחוך, בהתחשב בכך שכל מה שהוא עושה זה לשנות עשן אקדח לעשן אקדח במראה שונה יותר, וחוץ מזה לא מוסיף דבר לדינמיקת הלחימה במשחק. גם משחקי המיני-Skill-shot הם כל כך תובעניים וקשים עד לנקודה שבה לא כיף לשחק אותם.
זה משחק מדהים שיש לו גרפיקה מדהימה והוא לא משתחרר כשהוא רוצה זה המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם.
מדהים יותר באינטרנט ועוד עליות כוח/עליות רמות על רובים ושריון.
זה רעיון כל כך טוב, איזה משחק מהנה, אבל התוספות המאולצות בהחלט הורגות את זה, אני לא רוצה שיאלצו לשלם על שום תוספות. הסרטן הזה במשחקים ניידים צריך להיפסק, זה מגעיל. שיחקתי ב-AI 99% מהזמן. היו 3 טורנירים עם שחקנים אמיתיים אבל זה בערך הכל. נא להיפטר מהתוספות. אתה יותר טוב מזה.
זיהוי התנגשות נורא, קונספט מגניב אבל יכול היה להיות מקודד טוב יותר. טוב אם אתה מתכוון לשחק את זה כמו פעם אחת באוטובוס או משהו, לא לשמור אותו להרבה זמן.
גם הבן שלי וגם אני די מבדרים מהמשחק הזה. יתרונות: הגרפיקה חמודה, האלימות מינימלית וההגדרות לדו-קרב מענגות. חסרונות: כמה תקלות בפיזיקה של המשחק עלולות לגרום לך להפסיד במפתיע בקרב, ונראה שזה מרוקן לי את הסוללה מהר באופן בלתי סביר (כמו 10% בדקות הראשונות).
המשחק הכי טוב אי פעם! ערבב עם בקבוק סוליטר מהג'ונג והשגת לעצמך יואו! שוקו!
הפסקתי לשחק מכיוון ששמתי לב שלכל דמות יש תכונות שונות, גם אם הן לא מייצגות יתרון ממשי מול שחקנים אחרים כי זה משחק שחקן יחיד. פשוט מצאתי את זה משעמם, כמו הרבה משחקים אחרים עם אותו קונספט.
זה המשחק הכי טוב עם כל הסקינים והדברים בלי להתרסק
Gumslinger Acción gwnj
משחק מטעה לחטוף כסף. גרפיקה מגניבה (אבל מפגרת נורא). הכניסה הראשונה מכשירה אותך למעלה ואז אתה עולה בדירוג וזה נהדר אם אתה רוצה לשחק בו ללא הפסקה כל היום. אם כמוני, אתה בעצם אדם עסוק שאוהב פשוט לשחק את המשחק המוזר, אל תתקין אותו. כי ברגע שאתה סוגר את המשחק לעוד יום, נחשו מה, חזרתם למצב אימון! ועוד יותר טוב, אתה צריך לשלם כדי לחזור לנקודה שהגעת אליה בפעם הקודמת!!!!! למזלי לא לקחו ממני כסף. נגעל!
מודעות גורמות לקריסות שגורמות לדירוג נמוך יותר. תיקון דירוג הבעיות עולה. קלי קלות.
משחק קצת משעשע במשך כל 30 הדקות. עד שאתה מבין שיש משחקים מאוד לא הוגנים. לפעמים אנשים מונחים על גבי משהו במקום קרקע ישרה. להיות האדם הזה אומר שצריך רק זריקה אחת בכל מקום כדי להפסיד באופן מיידי. או לפעמים יורים בך לתוך הסלון ובגלל שהאקדח שלך נמצא על ידך השמאלית, אינך מסוגל לירות ביריב שלך בזמן שהוא עדיין יכול לפגוע בך. צריך לתקן את הזירות הלא אחידות כדי ליצור יותר איזון.
זה פשוט קשה מדי, אתה צריך מזל כדי להיות מסוגל להשלים את האתגר ולזכות בכוכבים זה קשה כי אם אתה מפספס אחד, אתה צריך להתחיל מההתחלה מחדש למרות שנותר כוכב אחד בלבד. כמו כן, שילמתי עבור חבילת ההתחלה אבל עדיין לא קיבלתי אותם.
זה משחק טוב ואתה יכול לשחק עבור אחד וזה מאוד כיף
משחק קטן ומהנה, אבל מה הטעם במצב צלם חד אם הוא רגיל לקבל 9 כוכבים ואז זה חסר טעם להתקדמות, וחלק מהשלבים צריכים לעבור מחדש, באחד מהם היו לי קופסאות שחסמו את הצילומים שלי אבל יכולתי עדיין יורים וכך נהרגתי. ובאחר הייתי בשלב הטורניר האחרון והיריב שלי הודח מאזור המפה, אז המשחק הרג אותי כדי להסתיים. במקום שתהיה תיבת הרג מחוץ לבמה
המשחק הזה באמת כיף בכנות כשהתקנתי את המשחק הזה חשבתי שהוא הולך להיות גרוע אבל הוכחתי שטעיתי אני לא יכול לאיית הפקדים לא כל כך גרועים גם המחשבים ממש קשים התוספות לא ממש בעיה שהם מגיעים פעם ב-5 משחקים אולי אפילו יותר אז זה משחק טוב 100% ממליץ עליו
זה בסדר להפעיל את המשחק מדי פעם, אבל אתה לא יכול לשחק בו הרבה, מכיוון שהוא הופך להיות משעמם
משחק מדהים, כל כך הרבה תוכן ארוז במשחק פשוט חסר מראה ראשון. הפיזיקה של בובת הסמרטוט הופכת כל מפגש לשונה. המשחק עצמו מאוד מוצק ומכבד מטרה טובה. יש איזשהו rng הקשור לאופן שבו דברים נוצרים אבל מונע מהמשחק להתייאש. כל נשק משחק אחרת ומשנה לחלוטין את תחושת המשחק. נוסף על כך יש לך אתגרי יעד שנעשו היטב והרבה תוכן חינמי שאינו מוסתר מאחורי חומת תשלום. נ.ב. יש להם גם קרבות בוס!
מבולבל ולא הוגן, שכר גבוה מאוד - גם ממשיך לשלוח הודעות כדי להזכיר לי שעדיין לא הסרתי את ההתקנה, עושה זאת עכשיו.
התחיל מצוין, עם עיצוב ומשחק פנטסטי, אבל הלחץ המתמיד לשדרג הוא נורא. ברגע שאתה מגיע לרמה 2, זה הופך להיות בלתי אפשרי לשחק בלי לצפות בסרטון כל 7 דקות או לשדרג למקצוען. למעשה הייתי שוקל לשדרג אם זה לא היה נדחק כל כך לגרון. זה נדיר שאני משאיר ביקורות כאלה. אם אתה יכול לשאת את המודעות, טוב לך; אני רק רושם את מורת רוחי האישית מכמה המשחק הזה דחוף.
אני לא אוהב איך זה מחלק את הנשק שלך באקראי. אני לא יכול לצייד אקדח בודד כל עוד אני רוצה, דבר נוסף שאני שונא איך אתה צריך לצפות בפרסומת אפילו להשתמש באקדח החדש שלך. מהאקדח ומעלה אתה צריך לצפות במודעה. אתה יכול להשתמש באקדח הזה רק 7 דקות מטורפות. אלה שני הדברים לדעתי שמחזירים את המשחק הזה לאחור. גם דבר ענק נוסף, אני שונא איך אתה צריך לשלם 100 מטבעות בכל פעם עבור חבילת בריאות. זה מעצבן כשאתה נשבר ואתה לא יכול לחווה כי אין לך בריאות.
זה טוב לדעתי גם אתה יכול להילחם באנשים, לעשות אתגרים וכאלה זה משחק ממש כיף וגם אתה צריך לאהוב אותו!
המשחק כל כך מגניב אבל כל כך קשה תן לי כל דמות אחת ואולי אני אוהב את זה יותר בבקשה אני אפנה לכולם על המשחק הזה
Gumslinger Veiksmas cdu
אני חושב שזה משחק טוב לשחק, ממליץ בחום. לא היו לי בעיות בכלל.