Post by farwacorepe on Feb 22, 2022 19:25:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ debloca puncte ▞▞▞
▞▞▞ Tiledom - Matching Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Această aplicație este foarte interesantă. Cred că această aplicație este excelentă pentru a ne petrece timpul și una dintre cele mai bune calități ale acestei aplicații este că este jucată cu Mind în cuvinte simple, este un joc pentru creier sau cunoaștere...😁😁
Acest joc a fost atât de interesant. Îmi place asta. Dau un notă nouă 💯/💯 ..
Este super distractiv și interesant, va recomand!!!!! ❤️
Foarte frumos joc
Îmi plăcea jocul până când am primit brusc consimțământul pentru partajarea datelor, ceea ce mă obligă să accept să-mi partajez informațiile cu multe companii dacă doresc să joc jocul! Acest lucru este absolut ridicol și împotriva tuturor drepturilor la confidențialitate!!!!! Dezinstalare!!
Prea multe reclame.
Tiledom - เกมจับคู่ ปริศนา nxxo
Îmi place să mă relaxez când joc acest tip de joc, dar pentru că nu pot elimina cronometrul, nu este relaxant. În afară de asta pare un joc bun, dar îl dezinstalez.
Joc destul de corect și trece timpul în situația actuală. Problema ca atâtea jocuri este adăugările. Nu am nicio problemă cu adăugările acolo, este faptul că adesea nu există nicio modalitate de a le închide, în afară de închiderea jocului. X-ul care ar trebui să închidă adăugarea nu este o zonă activă, așa că ajungi în mod constant la magazinul de jocuri. Dacă așa va fi, va fi dezinstalat și nu vor câștiga nimic de la mine.
Joc minunat pentru a rămâne singur și a juca, mai ales când ești acasă. Stai acasă, fii în siguranță...
Ultima actualizare a încetat să funcționeze la nivelul 256.
Enervat de prea multe reclame.
în acest joc vom folosi are mind, așa că este un joc util
este distractiv, dar mic și aglomerat pentru degete de dimensiuni normale.
Este captivant, dar are prea multe întreruperi!
Kitchen Craze: Free Cooking Games & kitchen Game የተለመደ ewqf
Îmi place foarte mult acest joc pentru că era foarte palpitant și captivant. Prezentarea imaginilor foarte frumoasă, astfel încât să nu creeze o formă de stres.
nu este provocator, poate pe măsură ce joc va deveni mai dificil3
Anunțul pentru joc nu se potrivește cu jocul
Am ajuns la un level care nu am mai putut sal trec,pacat si la dezistalat
Tiledom - เกมจับคู่ ปริศนา mmku
Îmi place acest joc . Acesta este mai bun decât alte jocuri
Bun de plictiseala
Este un joc foarte bun. Îmi place foarte mult acest joc, deoarece are multe de folosit pentru a vă folosi creierul și, în plus, vă puteți prospeți după ce jucați jocul, de asemenea, este foarte ușor dacă îl obțineți corect
Tiledom - Matching Puzzle Game Älypelit lbsg
Reclamele de 30 de secunde după fiecare încercare sunt oribile
Urăsc modul în care s-a actualizat recent... aproape imposibil să avansezi cu acest sistem de puncte bs acum instalat.. Am trecut de nivelul 850 și nu am putut să mă apropii de avansare din cauza acestei actualizări recente!!!
Tiledom - Matching Puzzle Game معمایی inur
L-am instalat ieri, înainte să am șansa să-l joc, nepoata mea și mama ei se bucurau de joc. În sfârșit am avut șansa de a juca câteva runde, până acum acest joc poate deveni cu ușurință un favorit.
Unele niveluri sunt super grele, iar altele sunt super ușoare.
Un bun test pentru creier și timpul trece ☺️
Tutorialul nu a arătat cum să joci jocul Deci jocul este repetitiv și plictisitor
De la actualizare, am început să-mi displace foarte mult acest joc. Cel puțin inițial, primeai 3 amplificatoare în fiecare zi pentru a te autentifica. Acum primești doar monede. Unde le petrec? Doar le adun și nu are rost. De asemenea, noroc în încercarea de a depăși nivelul 350 și mai sus, fără a cheltui o sumă nebună de amplificatori - care, din nou, nu sunt ușor de obținut. Total bs.
Jocul valorează 5 stele, dacă reclamele sunt reduse.
jocul este diferit de cel anunțat
Este ok, dar nu este ceea ce spunea anunțul afișat. Dar mă distrează deocamdată