Post by farwacorepe on Feb 22, 2022 19:34:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код нескінченні дорогоцінні камені ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Angela 2022 version ▞▞▞
我的安吉拉 (My Talking Angela) 休閒 ccr
Я люблю цю гру, але реклами занадто багато.
У цього додатка є моторошний бік давно, у неї була камера в оці, але я радий, що вони це виправили
Завантажити як вчитель глобус пропив. Секрет біт квартет ...
My Talking Angela ミニゲーム hhd
Рецензенту, який був засмучений, дитина сказала «помри», вибачте, що ви щось чуєте. Я зробив це від дитини до малюка, але цей голос так дратує. Я міг би продовжувати грати, але вони занадто часто кидають перед тобою рекламу. І це не враховує тих, які ви добровільно переглянули, щоб отримати щось.
Я думаю, що це гра-привид, тому що багато людей на YouTube опублікували відео о 3 ранку, коли ми спочатку говоримо з Анжелою, вона копіює нас, але коли ми говоримо кілька разів, я вб’ю тебе Анжела Як тебе звати Анджела, як мене звати Анджела того разу вона каже твоє ім'я в цьому, так. Тому я думаю, що це правда. Але це досить хороша гра. Тому я ставлю 2 зірки.
Якщо ви подивіться в очі, ви побачите чоловіка, який керує склянкою, і кожну гру, яку вони створили, будь ласка, подивіться на нову і прочитайте цю гарну ND повільно, щоб зрозуміти, тепер подивіться в очі, ви побачите вікно ND чоловік, будь ласка, подивіться новини покласти склянку новини🤭😟😟😯😯😧😰😨😖😣
Коли граєш гру і граєш вибиває рекламу, щоб продовжити гру, але вона не бере участь
마이토킹안젤라 (My Talking Angela) 캐주얼 게임 ury
Доброго дня, будь ласка, без кристалів одягу, косметику, тільки щоб були копійки, будь ласка !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😢😢😢😢🤧🤧🤧🤧🤧😢😢
Класна гра
Вопще бомба
Це дуже цікава гра
У цій грі класно та є мінуси: дуже важко заробляти гроші дуже важко грати в міні ігри і зніжні малий прибуток, якщо фотографувати прибуток дуже не великий а ціни зменшуються мало того, що заробляють важко та ще й величезні гроші приймають будь-ласка зиму або різдвяну акція буду рада якщо прислухатися до мого прохання а так гра дуже гарна всім рекомендую
Класна гра
Але хлопці не грають о 3 ранку нормально
My Talking Tom Friends
我的安吉拉 (My Talking Angela) 休閒 xik
Історії про Анжелу налякали мене, що я не граю в цю гру. Я не знаю, правдиві чутки про камеру в її очах чи брехня... І я не знаю, яка людина зробила б щось таке жахливе. Все, що я знаю, це те, що коли я був маленьким, це була одна з моїх улюблених ігор. Я не думаю, що мільйони людей зайдуть так далеко, щоб брехати про гру для маленьких дівчаток. У що я вибираю вірити, так це в те, що я не боюся сказати, що не знаю. Поки що я не буду завантажувати його, дякую.
Я люблю цю гру, але мене дратує те, що щоразу, коли я отримую нові наклейки, усі вони повторюються, навіть ті, які я купую за власні гроші. Деякі сторінки навіть не заповнені, тому немає сенсу, чому я отримую дублікати. Будь ласка, виправте це, інакше мені доведеться видалити, тому що це дуже неприємно.
я зайшла через play ігри, а рівень все одно не відновився, що я можу зробити?
Не відкривається додаток?
Дуже класна гра.
Чому так довго скачуеться? Мені не подобається тому, що тому коли завантажується вона дуже довго глючить і я раджу, кінцево, її завантажувати раджу, кінцево і завантажувати але Зробіть, будь ласка, щоб вона так довго не скачилася А це воно говорити про поселення і все Дякую за цю цю гру!!
Ця гра така моторошна!! Мене це налякало, я не думаю, що це звичайна гра, це гра жахів!!!! Як тільки я вимкнув телефон і через деякий час я побачив дивну вібрацію, коли мій телефон був вимкнений, і коли я його увімкнув, було так багато сповіщень про цю гру, після чого я видалив цю гру, я особисто рекомендую вам, будь ласка, не завантажуйте її!! !
Мені не подобається ця гра, моїм дітям вона дуже подобається, і мої діти завантажили TikTok, і вони знайшли, що взяли Англу, і в нього є камера, і мої діти бояться, і він знайде ваше місцезнаходження, тому не встановлюйте це, я думаю, Су?
Глючить дуже. А так гра норм
Я думаю, що я бачив, як хакер - це око. Не завантажив програму, він намагається переслідувати, ви не завантажуєте програму, якщо мені сподобалася інша розмова і подобається моя розмова Анжела, не грайте в обидва й не завантажуйте, будь ласка, я намагаюся зберегти все в безпеці. Я намагаюся захистити людей, не завантажуйте програму
Після 20 рівня гра тупо не включається. Автора, исправьте пожалуйста !
Це весела гра, і мені вона дуже подобається, але здається, що їй чогось не вистачає. Ця гра може бути набагато кращою, ніж є. Через деякий час стає нудно, тому що ви робите одні й ті ж речі знову і знову. те, що я абсолютно ненавиджу, це те, що я постійно отримую повторювані картки. Я не отримав жодної іншої карти з 16 рівня, а я 21 рівня. Це дратує. Будь ласка, виправте це.
Angela My Talking Angela | 5163 people have watched this. Watch short videos about Angela My Talking Angela on Likee created by Likee Official.
Гра просто супер 👍👍
Ninja Turtles: Legends Jeux de rôles wjgs
Мало монет
Ігри на андроїд talking angela. Зламана My Talking Angela. Це одна з найпопулярніших ігор, присвячених мобільним домашнім тваринам.
Я не знаю як сказати но гра супер мені класнааа но там ваше заробляти діаманти томууу 4 💫💫💫💫
Я не можу зайти
Ця гра сьогодні дуже засмучує. Ви отримуєте рекламу весь час, навіть просто змінюючи кімнату, танцювальні рухи, які ви купуєте, купуються лише на один день – про що вам, до речі, не говорять, а деякі продукти, які ви більше не можете купити за монети. Раніше це була дуже весела маленька гра, але тепер її зіпсувала жадібність. Який сором.
Анджелка
Це хороша, гарна та цікава гра. Мені дуже подобається. Я граю в цю гру кожен раз і купую багато одягу, взуття, волосся тощо. Ця гра чудова.. Тому я ставлю 5 зірок.
ллщ