Post by farwacorepe on Feb 22, 2022 19:37:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ bhop pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ bhop pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palju žetoone häkkida ▞▞▞
▞▞▞ bhop pro 2022 version ▞▞▞
Ma armastan seda, aga kui ma puudutan oma, tead, mu hüppamisnuppu, siis kontrollerid toimiks nagu natuke, aga kas saate selle parandada
Mäng on hea, kuid üks probleem on probleem, see probleem on reklaamid, iga kord, kui taseme lõpetan, hüppab üles lisa ja see on asi, mida kõik vihkavad. Peate lihtsalt eemaldama nii palju reklaame ja see on hea. Kui mul on igav, ma mängin seda mäng ja aeg läheb nii kiiresti, et sa lihtsalt unustad kõik. Mul on üks idee, see idee on lisada rohkem tasemeid ja see on täiuslik
Liiga palju reklaame eemaldage need reklaamid
see ei installi
Suurepärane mäng nut tüütu mitte saada haruldast eset
Pole paha, meeldib, võib isegi meeldida, mulle meeldib, kuidas ta teab, et see on nagu CSGO ja võtab selle relvanahade, surfikaartide jne omaks. Solid mäng soovitaks
Mulle meeldib see mäng väga, seda on väga lõbus mängida ja mulle meeldis see väga
Väga naljakas ja meelelahutuslik parim ajamurdja
Nii palju reklaame😡🤬🤬🤬😡😡😡
Kaka
Eh...ma mõtlen, et see on hea, tegelikult mulle meeldib, aga otsereklaamid, mis sunnivad teid mängupoodi minema, nii et peate väljuma ja mängu tagasi minema, on nõmedad. Nuppude paigutus ei ole minu tüüpi kätega eriti mugav, arvestades, et mu käed on ERITI SUURED. Mäng ajab teid marru, kuid see on lõbus nagu geomeetria kriips.
Nii asja cs:go w tähendab (conterstrike) okey see nii lihtne
See mäng on lihtsalt täiuslikult tehtud, kuid lisage seaded, et saada rohkem seadeid, näiteks: FOV või Relva FOV
See on suurepärane, kuid graafika on natuke halb ja puudub viivitus ja väike mb mäng. Palun lisage veel mõned skinnid
Vasakukäerežiimi ei ole, nii et ma ei saa seda mängu tegelikult mängida. See on ka väga hiline ja mõnikord langeb 2 kaadrit sekundis (huawei p20 lite). Võiks paremini optimeerida ja lisada selle kuradi vasakukäelise režiimi
takistustega mängides on minu jaoks viga ja mu käsi on must, palun aidake
Värskendage mängu, et saaksime juhtelemente kohandada
Olen nüüdseks mänginud umbes 2 aastat!! See mäng on hämmastav, ma olen täiesti armunud😍. on üks asi, mis vajab tööd. animatsioon liblika nugadele. Mul on liblika tapmine ja mulle ei meeldi see animatsioon. näpud ja käsi liiguvad imelikult ja nuga lendab sinna, kus seda ei näe. palun muutke animatsiooni või töötage selle kallal. JÄTKA SAMAS VAIMUS!!!
Miks sa ei saa lihtsalt üksi mängida? Miks teiste inimestega? Mis siis, kui me ei taha?
bhop pro Simulacijske igre ydg
Mulle meeldiks see mäng rohkem, kui analoog ei paneks auguekraani liikuma selles suunas, kuhu ta läks
Mäng on ok, kuid mõne aja pärast hakkas see mind 6 sekundi pärast igast mängust välja lööma
Waht, kui muudate professionaali kiiremaks, et mitte keskenduda, ja kui muudate hüppe kõrgemale, et mitte hästi kontrollida, mis siis, kui lisate kunai ainult vaadatud ja mittekasutatud loendile, mis siis, kui teete lõksud ja parkuuri raskem olla kõige rumalam mäng ja mul on küsimus: milleks noad?
Lahe mäng lahedate funktsioonidega, lihtsalt mulle meeldib see mäng. Mul ei hakka sellest mängust kunagi igav
See on hea, kuid see ütleb mulle, et pean seda värskendama, kui see pole 1
bhop pro Simulação wijn
Mäng on väga kahetsusväärne ja sellesse sisenedes satun surfikaardile ja proovin mängida kõiki objekte ja kogu ruum, sealhulgas mängijad, on mustad ja ei saa mängida.
Рыболовный крючок Спортивные игры qaex
Hea ja kõik, aga kui hakkad palju hüppama, paneb see sind hüppama ja hüppama JA HÜPPAMA ja sa ei saa seda peatada, palun paranda see
bhop pro સિમ્યુલેશન fbz
Palun 🥺 lisage rohkem modifikatsioone ja kaarte o Parkour ning lisage ka kontrollpunkt ja peaksite viivituse hästi parandama, et seda mängu nautida 🙂 Loodan, et parandate mängu, lahendage viivitus ja lisage pikkadele kaartidele kontrollpunkt, et saaksime oma edusamme salvestada, aitäh loodan, et saate seda mängu paremaks muuta. Aitäh 😊
Kui keegi teine tunneb, et see on mobiili jaoks lihtsalt cs:go surfamine
Mulle meeldib see, aga kas te võiksite rekvisiidijahti tagasi tuua, mulle meeldis see mäng, nii et tehke seda, see on lahe
Mäng on hea, probleem on reklaamid, kui sulle meeldib 5 korda surra, see annab sulle reklaami, palun, kui keegi sureb nagu 10, anna talle reklaam niiii palun pane reklaam, kui kukud 10 korda, aitäh!
Väga hiline ja mul on alati madal fps
Seda mängu on väga sujuv ja lõõgastav mängida. Nuge on palju. Ainult ma arvan, et musta värvi kindaid peaaegu polegi. Sain 3 kindaid ja kõik on mustad.
bhop pro シミュレーション krme